W stylowym wnętrzu Restauracji Pałacowej czekają na gości smakowite potrawy. Na kuchnię Hotelu Anders składają się nowoczesne kompozycje potraw, jak i te nawiązujące do historii miejsca.
Po raz kolejny Restauracja Pałacowa Hotelu Anders**** znalazła się w setce najlepszych restauracji w Polsce „Poland 100 Best Restaurants” i otrzymała prestiżową ocenę "4 widelców"! To dla nas niezwykłe wyróżnienie i powód do ogromnej dumy dla całego zespołu naszego działu gastronomii. Serdecznie gratulujemy wszystkim pracownikom, którzy przyczynili się do tego spektakularnego sukcesu!
Dla tych, którzy jeszcze nie mieli okazji spróbować naszej wyjątkowej kuchni, serdecznie zapraszamy! Niech nasza gastronomiczna podróż stanie się również Waszym niezapomnianym doświadczeniem.
Otaczająca hotel zielona przestrzeń skłania ku zdrowemu odżywianiu. Szczególne miejsce na talerzach zajmują tu ryby. Świeże warzywa i owoce trafiające na restauracyjne stoły pochodzą od pobliskich dostawców, zaś ryby są bogactwem tutejszych jezior. Kuchnia Hotelu Anders to zdrowe jedzenie oparte o regionalne produkty, potrawy, których trzeba skosztować – Naturalnie na Mazurach!
Dariusz Struciński jest szefem kuchni Hotelu Anders w Starych Jabłonkach od początku jego istnienia, czyli od ponad 25 lat. Honorowy prezes prestiżowej Fundacji Klubu Szefów Kuchni, odznaczony Medalem Komisji Edukacji Narodowej, laureat Hermesa za najlepszą restaurację hotelową, instruktor szkoleń z zakresu Slow Food. Dwukrotnie nominowany do Kulinarnego Oskara. Juror wielu prestiżowych konkursów zawodowych. Zaangażowany w tworzenie Krakowskiej Kuźni Kulinarnej z Markiem Widomskim i Karolem Okrasą. Gotował dla wielu znanych osobistości i przygotowywał wiele prestiżowych imprez w Ambasadach Polski w Paryżu, Pradze, Londynie. Przez kilka lat odpowiadał za kulinarną oprawę Pucharu Świata w Siatkówce Plażowej oraz Mistrzostw Świata w Siatkówce Plażowej Mazury 2013, gdzie pełnił rolę Dyrektora Gastronomii Turnieju. Osobowość Kulinarna Roku 2018 w plebiscycie POLAND 100 BEST RESTAURANTS AWARDS.
Serdecznie zapraszamy do zakupu voucherów na uroczysty obiad / kolację w Restauracji Pałacowej.
Voucher na obiad / kolację dla 2 osób obejmuje:
• 4-daniowy obiad (przystawka, zupa, danie główne, deser) dla 2 osób,
• napoje bezalkoholowe (kawa, herbata, woda, sok).
Cena: 240 zł / 2 osoby
Voucher ważny jest pół roku od daty zakupu. Konieczna jest wcześniejsza rezerwacja stolika.
W sprawie zakupu voucherów zapraszamy do kontaktu z Działem Marketingu: 89 642 70 11, marketing@hotelanders.pl.