Szef Kuchni Hotelu Anders, Dariusz Struciński wraz ze swoim sycylijskim Gościem, Marco Ghia, zaprasza na drugie wydarzenie z cyklu spotkań kulinarnych WINE & FOOD Day. 25 listopada 2012, niedziela, godz. 15:00. Sycylijska kuchnia, sycylijskie wina i kucharz z Sycylii.
Weź ze sobą 5 osób, a jako szósta osoba zjesz za darmo.
Grupa 6-osobowa płaci tylko za 5 osób - jedna osoba bierze udział w spotkaniu BEZPŁATNIE.
Menu
Starter / Antipasti
Arancini ryżowy z mięsem i groszkiem / Arancini di riso con carne e piselli
Smażone Ciecierzyca w cieście / Panelle di ceci fritte
Pierwsze danie / Primo Piatto
Makaron pieczony z bakłażanem i sosem pomidorowym / Pasta Ncasciata con melanzane e salsa di pomodoro
Drugie danie / Secondo Piatto
Słodko-kwaśny kurczak z oliwkami i kaparami / Pollo alla Saracina in agrodolce con olive e capperi
Deser / Dessert
Ciasto z serem Ricotta oraz kandyzowanymi owocami i gorzką czekoladą / Dolce di ricotta con frutta candita e cioccolatao fondente
Ciasteczka z pasty migdałowej / Dolcetti di pasta di mandorle
Napoje
Kawa/Herbata
Wybor win z Sycylii
Cena:
Osoba dorosła - 85 zł
Dziecko 4-12 lat - 40 zł
Dziecko do lat 3 - bezpłatnie
Cena zawiera menu oraz degustację sycylijskich, specjalnie dobranych win.
Dodatkowo, dla dzieci od lat 4, zapewniamy animatorkę.
UWAGA: Konieczna jest rezerwacja miejsc do dnia 24.11.2012 r. pod nr tel. 785 888 117 lub gastronomia@hotelanders.pl
Zabierz rodzinę, przyjaciół i spędź niedzielne popołudnie po sycylijsku. W Hotelu Anders, w Starych Jabłonkach!